Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Brazi de Crăciun în valoare de peste 15.000 de lei, confiscaţi de poliţiştii din Alba, de la mijlocul lunii noiembrie

Publicat

Poliţiştii din Alba au confiscat, în cadrul acţiunilor desfăşurate în perioada 15 noiembrie – 7 decembrie, un număr de 417 brazi de Crăciun, transportaţi ilegal de mai multe persoane, pe raza judeţului. Valoarea acestora ajunge la 15.380 lei, iar sancţiunile aplicate au fost în total de 11.000 de lei.

Miercuri, 7 decembrie, poliţiştii şi lucrătorii silvici au dat amenzi de 2.000 de lei. La Bistra, în Munţii Apuseni a fost identificat un bărbat de 56 de ani, care a tăiat, fără drept, trei arbori din specia molid, în valoare de 263 lei. A fost sancţionat contravenţional cu 1.000 de lei. Tot în comuna Bistra, pe D.N.75, a fost oprit în trafic un alt bărbat, de 53 de ani, din Aiud, care transporta cu o autoutilitară 15 brazi de Crăciun. Aceştia nu erau marcaţi cu sigiliu crotaliu, iar şoferul nu a putut prezenta acte de provenienţă şi transport. Aiudeanul a primit o amendă tot de 1.000 de lei, iar brazii au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Valea Arieşului.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax