Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Brigada de Operațiuni Speciale Alba Iulia are șef nou și mai angajează doi șefi pentru serviciile din subordine

Publicat


mascati politie noaptea 2

Brigada de Operațiuni Speciale Alba-Iulia angajează doi șefi la serviciile de operațiuni speciale. Este vorba despre Serviciul de Operațiuni Speciale Hunedoara și Serviciul de Operațiuni Speciale Sibiu, aflate în subordinea brigăzii din Alba Iulia. Totodată, din această săptămână, Brigada are și un șef nou, în persoana lui Mircea Mărginean.

Brigada de Operațiuni Speciale este de fapt un serviciu secret care are inclusiv sedii conspirate și, pe structura Curții de Apel, funcționează în aria a trei județe: Alba, Sibiu și Hunedoara.

Concursurile vor avea loc în 29 noiembrie și respectiv în 11 decembrie 2018 la sediul IGPR și vor consta în interviuri structurare pe subiecte profesionale. Recrutarea se va face din sursă internă.

În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să fie ofiţeri de poliţie şi să îndeplinească cumulativ, mai multe condiții. Trebuie să aibă studii superioare, cinci ani de experiență, să aibă gradul profesional de minim inspector principal de poliție și minim 5 ani de vechime în muncă. O altă condiție este aceea să nu fi fost cercetat disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală.

Direcția Operațiuni Speciale (D.O.S.), în subordinea căreia se se află Brigada de Operațiuni Speciale Alba Iulia, este o unitate de suport informativ, tactic-operational și tehnico-operativ specializat care deservește structurile din componența Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul General al Poliției Române și a Ministerului Public care solicită sprijinul de specialitate în instrumentarea unor cauze complexe în situații operative care necesită o acțiune urgentă sau prezintă grad ridicat de risc. Este practic un serviciu secret.

A fost înființată în anul 2005 și este una dintre instituțiile care pot pune în executare un mandat de supraveghere.

La nivel teritorial, D.O.S. are în componență 14 brigăzi regionale, repartizate după principiul Curților de Apel și 26 de servicii teritoriale în restul județelor țării.

Brigada din Alba Iulia funționează în județele Alba, Sibiu și Hunedoara, la fel ca și Curtea de Apel Alba Iulia și are, pe lângă sediul cunoscut, și sedii conspirate, pe care nu le cunosc nici măcar polițiștii.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

 1. Pacepa păcăliciul

  vineri, 23.11.2018 la 22:42

  Servicii si securisti la tot pasul, spioni si agenti secreti dar mai ales o armata de turnatori.
  Apoi orocurori, hjudecatori, instante si para instante, dna, diicot, piticot, sipi, dgioi, 215,sri,sie, die, dia, si sa no uitam pe mia.
  Si asta in Romania „democrata”.
  Mai stie cineva cum era inainde de 1989??
  Era un mare fââssssss,
  Burtă plină, somnul minții!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un bărbat de 37 de ani a murit la secția Urgențe a Spitalului Județean Alba. Anchetă a poliției după reclamația rudelor

Publicat

s

Polițiștii din Alba au declanșat, vineri, o anchetă in rem pentru ucidere din culpă, în urma unei plângeri formulate de o femeie din Alba care a declarat că soțul ei în vârstă de 37 de ani, a murit joi seara la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia după ce a fost ținut prea mult timp […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Salariul minim din UE, între 300 și 2.000 de euro. România, printre statele europene cu cele mai scăzute salarii minime

Publicat

euro

Salariul minim în statele europene este între 300 și 2.000 de euro. Luxemburg are cel mai ridicat salariu minim, iar în Albania, aspirantă la aderarea la clubul european, este cel mai scăzut salariu minim. România se află, alături de Bulgaria și Ungaria, printre țările cu cele mai scăzute salarii minime. Publicația spaniolă Cope, preluată de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

O nouă destinație de vacanță cu zbor direct din Sibiu, în sezonul de vară 2020. Orarul de zbor către Monastir, Tunisia

Publicat

Aeroportul Internațional Sibiu, împreună cu reprezentanții Amara Tour, a anunțat lansarea unei noi destinații de vacanță cu zbor direct de la Sibiu spre Monastir – Tunisia, în sezonul de vară 2020. Zborurile pe ruta Sibiu – Monastir vor fi operate de compania aeriană Jasmin Airways în regim de curse charter, cu o frecvență săptămânală, în […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Cele mai periculoase boli infecţioase din ultimii ani. Pentru una nu s-a găsit până acum tratament

Publicat

laborator

Coronavirusul nu este primul virus misterios cu care se confruntă omenirea în ultimele două decenii. Ultimele știri aduc aminte de epidemia SARS, care a infectat aproximativ 8.000 de oameni la nivel global. Sindromul Acut Respirator Sever (SARS) este fără îndoială una dintre cele mai periculoase boli infecţioase din ultimii ani, a cărei evoluţie este de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate