Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Brigada de Operațiuni Speciale Alba Iulia are șef nou și mai angajează doi șefi pentru serviciile din subordine

Publicat

mascati politie noaptea 2

Brigada de Operațiuni Speciale Alba-Iulia angajează doi șefi la serviciile de operațiuni speciale. Este vorba despre Serviciul de Operațiuni Speciale Hunedoara și Serviciul de Operațiuni Speciale Sibiu, aflate în subordinea brigăzii din Alba Iulia. Totodată, din această săptămână, Brigada are și un șef nou, în persoana lui Mircea Mărginean.

Brigada de Operațiuni Speciale este de fapt un serviciu secret care are inclusiv sedii conspirate și, pe structura Curții de Apel, funcționează în aria a trei județe: Alba, Sibiu și Hunedoara.

Concursurile vor avea loc în 29 noiembrie și respectiv în 11 decembrie 2018 la sediul IGPR și vor consta în interviuri structurare pe subiecte profesionale. Recrutarea se va face din sursă internă.

În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să fie ofiţeri de poliţie şi să îndeplinească cumulativ, mai multe condiții. Trebuie să aibă studii superioare, cinci ani de experiență, să aibă gradul profesional de minim inspector principal de poliție și minim 5 ani de vechime în muncă. O altă condiție este aceea să nu fi fost cercetat disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală.

Direcția Operațiuni Speciale (D.O.S.), în subordinea căreia se se află Brigada de Operațiuni Speciale Alba Iulia, este o unitate de suport informativ, tactic-operational și tehnico-operativ specializat care deservește structurile din componența Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul General al Poliției Române și a Ministerului Public care solicită sprijinul de specialitate în instrumentarea unor cauze complexe în situații operative care necesită o acțiune urgentă sau prezintă grad ridicat de risc. Este practic un serviciu secret.

A fost înființată în anul 2005 și este una dintre instituțiile care pot pune în executare un mandat de supraveghere.

La nivel teritorial, D.O.S. are în componență 14 brigăzi regionale, repartizate după principiul Curților de Apel și 26 de servicii teritoriale în restul județelor țării.

Brigada din Alba Iulia funționează în județele Alba, Sibiu și Hunedoara, la fel ca și Curtea de Apel Alba Iulia și are, pe lângă sediul cunoscut, și sedii conspirate, pe care nu le cunosc nici măcar polițiștii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pacepa păcăliciul

    vineri, 23.11.2018 at 22:42

    Servicii si securisti la tot pasul, spioni si agenti secreti dar mai ales o armata de turnatori.
    Apoi orocurori, hjudecatori, instante si para instante, dna, diicot, piticot, sipi, dgioi, 215,sri,sie, die, dia, si sa no uitam pe mia.
    Si asta in Romania „democrata”.
    Mai stie cineva cum era inainde de 1989??
    Era un mare fââssssss,
    Burtă plină, somnul minții!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax