Contacteaza-ne si pe
Publicitate

Educație

BUBBLE PARADE la Alba Iulia. Tombolă cu premii pentru copii, oferite de farmacia Vichi Farm

Publicat


bubble parade arhiva

Evenimentul Bubble Parade, reprogramat din cauza vremii, are loc sâmbătă, 8 iunie, la Alba Iulia, concomitent cu Alba Fest.

”N-a fost să fie pe 1 iunie, o să fie și mai tare, pe 8: Bubble Parade Alba Iulia a verificat prognozele, a strâns rândurile și e gata să se întâmple. Sâmbătă, 8 iunie, între orele 15.00 și 17.00, sunt noile coordonate pentru Bubble Parade Alba Iulia. Toate celelalte detalii rămân neschimbate.

Ne întâlnim la ora 15.00, tot în zona Cinema Dacia, parcurgem în marș voios tot Bulevardul Transilvaniei și ne stabilim cartierul general în zona din fața blocurilor M, pe pasaj” au transmis rerpezentanții Primăriei Alba Iulia.

Va fi organizată și o tombolă pentru copiii participanți la Bubble Parade, cu multe premii oferite de Farmacia Vichi Farm, în calitate de partener și sponsor al evenimentului.

”Fiecare participant primește o bulină adezivă cu un număr. Bulinele se împart începând cu ora 15.00, la Cinema Dacia, iar apoi și la locul evenimentului, pe Strada Bucuriei. Sunt 1000 de numere în total” au comunicat reprezentanții farmaciei.

Extragerea se va face la final, iar farmacia Vichi Farm va oferi 10 premii care constau în: jocuri Lego pentru fete și băieți, cărți de colorat și creioane, baloane, stickere pentru măsurarea înălțimii copiilor (oferite de Alphega Farmacie, partener al farmaciei Vichi Farm), ceaiuri „Mai drag pentru copii” de la Fares și, bineînțeles, dulciuri.

Foto: Arhivă,

Foto cadouri: Vichi Farm


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Conducerea PSD Alba nu are un target impus de la centru pentru alegerile prezidențiale. Viorica Dăncilă vrea ”un rezultat bun”

Publicat

Conducerea PSD Alba, în frunte cu președintele Ioan Dîrzu, nu are un target impus la alegerile prezidențiale din acest an. Conducerea centrală a partidului nu le-a impus reprezentanților organizației județene nici un procent pe care ar trebui să îl obțină la alegeri. Cel puțin, așa susține oficial Viorica Dăncilă, candidata acestui partid la funcția de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Bianca Iuga și Alba24, în căutarea modelelor. Gabriela Solomon și modelul exploratorului cu 127 de obiective de urmărit în viață

Publicat

România dă semne că se schimbă și că poate merge spre normalitate, iar modelele noastre sunt de cele mai multe ori lângă noi. Împreună cu Bianca Iuga, Alba24 a plecat în căutare de modele, de români care îi inspiră și pe cei din jurul lor, de oameni care au ceva de spus, deși nu au […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Un șofer român care venea spre țară a dispărut fără urmă acum 5 zile. Familia și colegii îl caută disperați

Publicat

Un şofer român care venea în ţară, din Italia, dispărut fără urmă de 5 zile. Bărbatul, care venea în concediu din Italia, unde lucrează de mai mult timp, a dispărut fără urmă de 5 zile, iar familia și colegii acestuia îl caută disperați. Ultima oară când bărbatul a luat legătura cu familia, a fost când […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Record: 41 de candidați pentru un post de șofer la Ambulanța Botoșani. Cât este salariul

Publicat

Un număr de 41 de persoane și-au depus dosarele și vor susține examen pentru ocuparea unui post de șofer la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani, fiind un record înregistrat de instituție.  Candidații sunt atrași de salariul mare, 4.500 de lei, plus 2.000 de lei suplimentar, dacă șoferul face ulterior și un curs de ambulanțier.  ”Sunt […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate