Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

BUBBLE PARADE la Alba Iulia. Tombolă cu premii pentru copii, oferite de farmacia Vichi Farm

bubble parade arhiva

Publicat

Evenimentul Bubble Parade, reprogramat din cauza vremii, are loc sâmbătă, 8 iunie, la Alba Iulia, concomitent cu Alba Fest.

”N-a fost să fie pe 1 iunie, o să fie și mai tare, pe 8: Bubble Parade Alba Iulia a verificat prognozele, a strâns rândurile și e gata să se întâmple. Sâmbătă, 8 iunie, între orele 15.00 și 17.00, sunt noile coordonate pentru Bubble Parade Alba Iulia. Toate celelalte detalii rămân neschimbate.

Ne întâlnim la ora 15.00, tot în zona Cinema Dacia, parcurgem în marș voios tot Bulevardul Transilvaniei și ne stabilim cartierul general în zona din fața blocurilor M, pe pasaj” au transmis rerpezentanții Primăriei Alba Iulia.

Va fi organizată și o tombolă pentru copiii participanți la Bubble Parade, cu multe premii oferite de Farmacia Vichi Farm, în calitate de partener și sponsor al evenimentului.

”Fiecare participant primește o bulină adezivă cu un număr. Bulinele se împart începând cu ora 15.00, la Cinema Dacia, iar apoi și la locul evenimentului, pe Strada Bucuriei. Sunt 1000 de numere în total” au comunicat reprezentanții farmaciei.

Extragerea se va face la final, iar farmacia Vichi Farm va oferi 10 premii care constau în: jocuri Lego pentru fete și băieți, cărți de colorat și creioane, baloane, stickere pentru măsurarea înălțimii copiilor (oferite de Alphega Farmacie, partener al farmaciei Vichi Farm), ceaiuri „Mai drag pentru copii” de la Fares și, bineînțeles, dulciuri.

Foto: Arhivă,

Foto cadouri: Vichi Farm

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate