Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

BUBBLE PARADE la Alba Iulia. Tombolă cu premii pentru copii, oferite de farmacia Vichi Farm

Publicat

bubble parade arhiva

Evenimentul Bubble Parade, reprogramat din cauza vremii, are loc sâmbătă, 8 iunie, la Alba Iulia, concomitent cu Alba Fest.

”N-a fost să fie pe 1 iunie, o să fie și mai tare, pe 8: Bubble Parade Alba Iulia a verificat prognozele, a strâns rândurile și e gata să se întâmple. Sâmbătă, 8 iunie, între orele 15.00 și 17.00, sunt noile coordonate pentru Bubble Parade Alba Iulia. Toate celelalte detalii rămân neschimbate.

Ne întâlnim la ora 15.00, tot în zona Cinema Dacia, parcurgem în marș voios tot Bulevardul Transilvaniei și ne stabilim cartierul general în zona din fața blocurilor M, pe pasaj” au transmis rerpezentanții Primăriei Alba Iulia.

Va fi organizată și o tombolă pentru copiii participanți la Bubble Parade, cu multe premii oferite de Farmacia Vichi Farm, în calitate de partener și sponsor al evenimentului.

”Fiecare participant primește o bulină adezivă cu un număr. Bulinele se împart începând cu ora 15.00, la Cinema Dacia, iar apoi și la locul evenimentului, pe Strada Bucuriei. Sunt 1000 de numere în total” au comunicat reprezentanții farmaciei.

Extragerea se va face la final, iar farmacia Vichi Farm va oferi 10 premii care constau în: jocuri Lego pentru fete și băieți, cărți de colorat și creioane, baloane, stickere pentru măsurarea înălțimii copiilor (oferite de Alphega Farmacie, partener al farmaciei Vichi Farm), ceaiuri „Mai drag pentru copii” de la Fares și, bineînțeles, dulciuri.

Foto: Arhivă,

Foto cadouri: Vichi Farm


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Studiu: Românii vor să mănânce bio, dar foarte puţini ştiu ce înseamnă

Publicat

produse bio

Trei sferturi dintre români înţeleg prin agricultura, bio/ecologică, produse sănătoase, fără aditivi sau chimicale. Însă majoritatea spun că ei cumpără produse bio/ecologice, fără a şti, de fapt, dacă acestea sunt certificate ca atare, potrivit unui studiu online. Valoarea pieţei de agricultură ecologică în Europa este de 37 miliarde de euro, din care prea puţin îi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Concursurile de angajare în spitale vor fi organizate în centre regionale, ”pentru a se elimina suspiciunile”

Publicat

sorina pintea

Din acest an, concursurile de angajare în spitale ar urma să fie organizate în centre regionale, nu de către unitățile de sănătate care scot posturile la concurs. În centrele respective, vor fi observatori din alte zone ale țării. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, consideră că astfel „se vor elimina suspiciunile și va fi promovată meritocrația”. Ordinul […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Atenţionare de călătorie în Grecia din cauza ţânţarilor. Risc de răspândire a bolilor tropicale în Europa

Publicat

vacanta grecia

Grecia a lansat recent o alertă de călătorie, din cauza ţânţarilor, responsabili printre altele de infectarea oamenilor cu virusul West Nile. Schimbările climatice cresc riscul răspândirii bolilor tropicale în Europa, propagate prin muşcăturile de ţânţari. Anul trecut, 400 de europeni au murit, doar din cauza virusului West Nile. De vină pentru răspândirea acestuia, dar şi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Alertă CERT-RO: Un nou val de atacuri informatice ransomware la spitale și alte instituţii din domeniul sănătății

Publicat

ransomware

Un nou val de aplicaţii maliţioase de tip ransomware afectează din ce în ce mai multe instituţii din domeniul sănătăţii care activează în România, avertizează specialiştii Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO), într-o postare de pe propria pagină de Internet. “Din notificările primite în ultima perioadă, CERT-RO a identificat o creştere […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate