Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

BUBBLE PARADE, pe 1 iunie, la Alba Iulia: O arteră intens circulată din oraş se închide şi devine „strada Bucuriei”

Publicat

bubble parade 2019

Pe 1 iunie, la Alba Iulia, sunteţi invitaţi la Bubble Parade, un eveniment menit să celebreze fericirea. Nu va fi doar Ziua Copilului, ci a tuturor oamenilor cu suflet de copil pentru care bucuria se exprimă prin lucruri simple.

UPDATE 1 IUNIE: Evenimentul Bubble Parade, din Alba Iulia care urma să aibă loc, sâmbătă 1 iunie, a fost amânat de către organizatori din cauza vremii nefavorabile de afară. 

VEZI:  Evenimentul BUBBLE PARADE din Alba Iulia, AMÂNAT din cauza vremii nefavorabile

“Bubble Parade este o paradă neconvențională a baloanelor de săpun prin care exprimăm fericirea și atitudinea pozitivă în comunitatea noastră. Bucuria împărtășită este întotdeauna mai intensă, de aceea vă invităm alături de noi să suflăm mii de baloane de fericire”, transmit organizatorii.

La ediţia din acest an, a treia, o stradă intens circulată de autoturisme va fi închisă și transformată în strada oamenilor fericiți.

“Pentru mai multe ore, una dintre cele mai intens circulate străzi din oraș, B-dul 1 Decembrie 1918, va fi închis circulației auto, în zona de la Hotel Cetate până la intersecția cu str. Vasile Goldiș. Aici, în Strada Bucuriei,  își va stabili cartierul general parada neconvențională a baloanelor de săpun și a oamenilor fericiți. Claxoanele, frânele și gazele de eșapament vor lăsa locul distracției, într-un spațiu neconvențional amenajat pentru distracția celor mici. Toți cei care vor alege să își petreacă după amiaza de sâmbătă aici vor avea parte de muzică, joc, desene, ateliere creative, dans și, bineînțeles, milioane de baloane de săpun trimise spre cer.”, mai spun organizatorii.

Tot sâmbătă, 1 iunie, de la ora 16.00, sunteţi invitaţi în fața Cinematografului Dacia. Aici se vor împărți bilete pentru Tombola Copilăriei, iar de la 16:30 se porneşte în cea mai veselă paradă pe traseul: Cinema Dacia – Bd. Transilvaniei – Parcul Unirii (cu ocolirea Monumentului Unirii) – Bd. 1 Decembrie 1918 (strada Bucuriei). Pe Strada Bucuriei distracția va continua cât ține buna dispoziție, cu surprize.

Va fi pentru prima dată când se creează un ambuteiaj de oameni fericiți pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oraș!

 „Dacă un oraș trăiește prin oamenii lui, atunci cu siguranță un oraș zâmbește prin copiii săi. Acesta e și motivul principal pentru care, pentru al treilea an consecutiv, Alba Iulia este pe harta mondială a orașelor care organizează Bubble Parade. Doar cine are copii și nepoți poate aprecia bucuria lor pură și zâmbete lor, întotdeauna sincere. Personal mă bucur de toate aceste privilegii, din postura de bunic și le doresc tuturor să trăiască această experiență fantastică. Mai vreau să felicit echipa care stă în spatele acestui proiect, colegii din Primărie dar și partenerii care au îmbrățișat ideea și o pun în practică, pentru că toți lucrează exclusiv pe bază de voluntariat. Rezultatul sunt sigur că va fi o după masă memorabilă pentru micii albaiulieni”, spune Mircea Hava, primarul Municipiului Alba Iulia.

Organizat pentru prima dată în 2015, Bubble Parade a devenit, în ultimii ani, un fenomen global, organizat simultan în mai mult de 125 de orașe din peste 60 de țări. Amsterdam, Munchen, Copenhaga, Beijing, Seul sau New Delhi sunt doar câteva dintre orașele care au aderat la această mișcare mondială dedicată fericirii și stării de bine. Bubble Parade Alba Iulia 2019 se desfășoară în cadrul proiectului Metamorphosis, care urmărește să contribuie la dezvoltarea cartierelor orașului, punând accent pe creșterea calității spațiilor de locuit și recreere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax