Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bucuria darului, de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap

Publicat

„Ziua Internaţională a persoanelor cu handicap” este sărbătorită la Alba Iulia în cadrul celei de a doua ediţii a programului „Bucuria Darului”. Evenimentul, organizat de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia şi Centru Pilot pentru Persoane cu Handicap, invită albaiulienii să participe, vineri, 3 decembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 16.00.

Cu acest prilej, Corul Seminarului Teologic Ortodox Alba şi Corul Centrului Pilot „Sf. Melentie” Alba, format din persoane cu deficienţe de auz, vorbire şi alte forme de handicap vor oferi spectatorilor un program de colinde. Evenimentul aduce pe scena Casei de Cultură a Studenţilor şi alţi invitaţi, precum solistul de muzică uşoară Alin Ignat, interpretul de folk Victor Surugiu şi grupul de copii din cadrul Centrului Misionar pentru Tineret Cetea, coordonat de Pr. Nicolae Dan. Cei care doresc să se alăture programului vor avea ocazia să admire şi o expoziţie cu obiecte şi decoraţiuni de Crăciun, confecţionate de persoanele cu handicap.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax