Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Bucuria de Rusalii” la Petrești. Voluntarii Parohiei Ortodoxe au împărțit pachete cu alimente persoanelor cu dizabilități, bătrânilor și familiilor nevoiașe

Publicat

Cu prilejul praznicului Pogorârii Sfântului Duh, tinerii voluntari din cadrul Parohiei Ortodoxe Petrești I s-au implicat într-o acțiune de ajutorare a persoanelor nevoiașe, denumită “Bucuria de Rusalii”.

Campania a debutat în urmă cu o săptămână, când prin bunăvoința unor oameni generoși s-au pus la dispoziție sumele necesare desfășurării acestei activități. În urma acestei acțiuni, s-au identificat potențialii beneficiari și s-a constatat că un număr de 20 de familii fără posibilități au nevoie de ajutor.

Tinerii inimoși ai acestei parohii, îndrumați de preotul Marius Slevaș, s-au mobilizat pentru a întinde o mână de ajutor persoanelor cu dizabilități, bătrânilor și familiilor nevoiașe. Aceștia au distribuit pachete cu alimente de primă necesitate, lucrând pe echipe, fiecare activând într-un anumit sector.

Bucuria beneficiarilor a fost mare, voluntarii fiind primiți cu inimile deschise, fiind apreciați pentru efortul depus.

,,Sărbătoarea Pogorârii Sfântului Duh este momentul sacru al apariției bisericii creștine în istorie. Menirea noastră este aceea de a aduce mângâiere în sufletele celor năpăstuiți. Acțiunea de astăzi se dorește a fi o întoarcere la valorile creștine: bunătate, dragoste, compasiune și ajutor. De aceea am decis să venim în întâmpinarea celor care nu au avut șansa noastră. Mă bucură faptul că tinerii și-au deschis sufletele și că au dedicat o parte din timpul lor liber acțiunilor caritabile. Ei sunt speranța zilei de mâine”, a declarat părintele Marius Slevaș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax