Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BUCURIE la sediul PNL, TRISTEȚE la PSD! Diferența dintre candidați ar fi foarte mare, potrivit sondajelor

Publicat

Pentru prima dată în istoria alegerilor prezidențiale din România, atmosfera de la sediile partidelor arată că lucrurile par a fi deja tranșate, cu două ore înainte de încheierea votului. Bucurie la sediul PNL și tristețe la PSD. Din informațiile pe care le au cele două partide, se pare că diferența dintre candidați este fără precedent.

În curtea sediului central al PNL, șefii liberali au instalat o scenă pe care se va ține discursul de la ora 21, prin care Klaus Iohannis își va proclama o nouă victorie, cea de-a doua. De cealaltă parte, atmosfera din sediul PSD, situat în centrul Capitalei, e una de tristețe și resemnare din cauza sondajelor care arată un rezultat foarte slab pentru Viorica Dăncilă la prezidențiale, potrivit surselor din partid.

Liberalii au cumpărat zeci de baxuri de sticle de șampanie și vor da o adevărată petrecere. Au organizat deja și un bufet suedez cu mâncare și băuturi. Practic, aceștia și-au proclamat victoria. Se pare că sondajele de la ora 21 vor arăta o diferență foarte mare între cei doi candidați.

La sediul PSD din Șoseaua Kisellef, alături de Viorica Dăncilă se află Lia Olguța Vasilescu – șefa de campanie, Valeriu Steriu – purtătorul de cuvânt, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor – secretarul general al PSD.

Toți liderii stau cu ochii pe statisticile legate de prezență ale Biroului Electoral Central și, mai ales, pe cele legate de votul în mediul rural, de unde așteaptă o echilibrare a situației. Deși în mod tradițional electoratul PSD se mobilizează în prima parte a zilei, social-democrații își spun că cifrele din mediul rural ar fi “pe un trend ascendent”, potrivit surselor G4Media.ro.

Singurul care a încercat să le ridice moralul PSD-iștilor a fost Petre Daea, care a venit la prânz cu mâncare tradițională – roșii, brânză, salam de la Casa de Comerț Unirea și pâine.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax