Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Buget de 2 miliarde lei pentru Programul Start Up-Nation. Se pot finanţa 10.000 de proiecte

Publicat

start up

În acest an, Programul Start-Up Nation va avea buget de 2 miliarde lei, fiind suficient pentru a finanţa 10.000 de proiecte.

„Din programul de anul trecut, până acum au fost efectuate peste 1.300 de plăţi. Toţi cei care astăzi sunt cu cererile de plată în aşteptare sau nu le-au depus au fost sunaţi de către cei din agenţiile regionale, astfel încât să fie consiliaţi şi îndrumaţi să facă acest lucru mai repede şi să vedem ce piedici eventuale întâmpină. Banii există şi îi aşteaptă, sunt în conturile băncilor şi ai agenţiilor”, a declarat Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, penru Agerpres.

Ministrul a preciza că va fi realizat un un ghid de bune practici, pentru ca procedura să fie simplificată şi să fie unitară. “Am mers pe ideea poveştilor de succes, care pot fi exemple pentru alţi potenţiali doritori care să aplice anul acesta. În rest, condiţiile rămân aceleaşi, se dau 200.000 de lei pentru fiecare proiect, pentru 10.000 de firme”, a spus Oprea.

Ultima zi de depunere a cererilor de plată este 29 septembrie 2018 şi ultima zi de plată este sfârşitul lunii decembrie.

Prin programul Start-Up Nation, o firmă nou înfiinţată primeşte o finanţare de până la 200.000 de lei, care poate reprezenta 100% din valoarea proiectului.

sursă: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax