Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Buget de 200.000 lei pentru Festivalul Internațional de Folclor de la Aiud: Invitați din 10 țări din Europa

Publicat

Festivalul Internațional de Folclor se va desfășura, pentru a treia oară, la Aiud, între 24 și 28 iulie 2013. În acest an, evenimentul va aduce în oraș zece ansambluri folclorice din zece țări, iar bugetul alocat este de 200.000 lei. Organizarea și desfășurarea evenimentului va fi supusă la votul consilierilor locali în ședința de vineri, 28 iunie.

„Primele două ediții ale festivalului care s-au desfășurat în luna iulie a anului 2011, respectiv 2012, au reprezentat, pe lângă demersul cultural inedit, și un prilej favorabil dezvoltării și consolidării relațiilor intercomunitare, datorită prezenței pe lângă ansamblurile folclorice, a delegațiilor oficiale din orașele prezente la eveniment”, se precizează în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre.

La ediția din 2013 a Festivalului Internațional de Folclor participă 10 ansambluri folclorice din Turcia, Grecia, Serbia, Polonia, Ucraina, Bosnia, Letonia, Ungaria și Portugalia, iar numărul total al delegațiilor ce vor fi prezenți la eveniment este de 300.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax