Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Buget fără precedent pentru SRI, pe 2023: peste 791 de milioane de euro. Serviciul ia bani și din PNRR și din finanțări externe

Publicat

Serviciul Român de Informații (SRI) beneficiază de 237 de milioane de lei din PNRR și de alte 250 de milioane de finanțări nerambursabile externe, potrivit proiectului de buget pentru anul 2023.

Potrivit proiectului de buget, SRI va beneficia de 3,92 miliarde de lei de la bugetul de stat pentru anul 2023, mai mare cu 21,68% față de anul 2022. 

La cursul BNR de luni, 12 decembrie 2022, vorbim de un buget fără precedent, de peste 791 de milioane de euro.

Asta în condițiile în care se cunosc puține informații despre activitatea și realizările serviciului, despre numărul de angajați și despre modul în care utilizează acești bani.

Membrii Comisiei comune a Parlamentului controlul Serviciului Român de Informații (SRI) au avizat luni acest proiect, în prezența conducerii SRI și a reprezentantului Ministerului Finanțelor.

Cheltuielile de personal au fost majorate cu un procent de 7,34%, iar cheltuielile de întreținere și funcționare ale SRI au crescut cu 0,88%.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 12.12.2022 at 16:16

    Nu vă mai miraţi fraţilor. Ăştia care au pus mâna pe putere îşi dau cât vor ei. La orice rectificare de buget ăştia primeau cel mai mult, cu toate că nu îşi cheltuiseră bani daţi anterior.Cum nu pot fi controlaţi financiar, că aşa e legea dată tot de ei, se lăfăie în bani ca marii magnaţi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax