Connect with us
Publicitate

CUGIR

Bugetar de lux incompatibil. Directorul Parcului Industrial Cugir, consilier local și funcții la 3 firme ale CJ Alba

Publicat

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunţat marţi că a constatat starea de incompatibilitate de funcţii în cazul fostului consilier local la Cugir, Emil Muntean, în prezent director la Parcul Industrial Cugir – PIC.p „În intervalul 10 iunie 2017 – 30 octombrie 2018, Emil Nicolae Muntean a exercitat funcția de consilier local simultan cu cea de director general, respectiv administrator și membru în Consiliul de Administrație, în cadrul a trei societăți comerciale, care au ca acționar unic/majoritar Consiliul Județean Alba.

Emil Muntean, câștiguri substanțiale de la stat

Emil Muntean pare a fi specialistul Consiliului Județean Alba la orice: a fost administrator/membru în Consiliul de Administraţie la SC APA CTTA SA Alba, director la Parcul Industrial Cugir și membru în Consiliul de Administraţie la Drumuri şi Poduri Locale Alba.

Potrivit declarației de avere a acestuia, în 2018 a încasat peste 130.000 de lei ca urmare a acestor funcții pe care le-a deținut la firmele subordonate Consiliului Județean Alba.

Muntean a și deținut o firmă, SC Consulting Management Business Services CMBS SR, cu sediul chiar în PIC. A dizolvat-o anul trecut.

c Dar firma a figurat la adresa Strada Victoriei, Nr. 8 A. Adică exact sediul Parcului Industrial Cugir.

De asemenea, Emil Muntean este acționar al Composesoratului Grăniceresc din Cugir, care la rândul său are sediul în parcul industrial condus de acesta. Potrivit siteului PIC, composesoratul figurează la capitolul ”clienți”.

Muntean are în Cugir o casă de locuit, două apartamente și o casă de vacanță pe care o deține alături de Teodor Atanasiu, fostul lider al PNL ALba și fost ministru al Apărării și de Mihai Nicușor, fost director comercial al Romarm.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 18.06.2019 at 14:11

    Care o fi fost contributia astuia la campania electorala ? Ca na, banii mai trebuie sa se si intoarca acolo unde e nevoie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax