Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bugetare participativă, la Alba Iulia: 32 de proiecte pentru dezvoltarea orașului vor fi analizate de comisia de specialitate

Publicat

alba iulia

Cetățenii din Alba Iulia au depus un număr de 54 de propuneri de proiecte pentru dezvoltarea municipiului, în cadrul primei sesiuni de bugetare participativă ce are un buget alocat de 1.000.000 de lei, cu TVA inclus.

Potrivit reprezentaților administrației locale, din cele 54 de proiecte – 22 sunt dubluri, astfel că doar 32 de proiecte vor fi analizate de comisa de specialitate din cadrul Primăriei, până la sfârșitul lunii octombrie. 

Lista proiectelor eligibile se va stabili după ce propunerile de proiecte vor fi analizate din punct de vedere tehnic și legal. Dacă sunt mai multe proiecte cu aceeași temă, reprezentanții administrației locale le pot corela și le pot supune la vot în noua formă, cu înștiințarea prealabilă a deponenților.

Toate proiectele declarate eligibile vor fi supuse votului cetățenilor.

Numărul de proiecte finanțate va depinde de bugetele acestora și de numărul de voturi primite. De asemenea, vor putea fi finanțate unul sau mai multe proiecte. Cele mai votate proiecte vor fi implementate de Municipiul Alba Iulia începând cu anul 2021.

Calendarul este următorul:

– depunere proiecte – 1 – 30 septembrie 2020

– analiză și evaluare proiecte – 1 – 31 octombrie 2020

– etapa de vot – 1 – 30 noiembrie 2020

– afișarea proiectelor câștigătoare – 2 decembrie 2020

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 04.10.2020 at 13:50

    As vrea sa stiu si eu cam ce specialitati au cei din comisia speciala ( si cati sunt)de stiu atat de bine ce este necesar sau nu ? Sa nu avem suspiciuni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax