Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bugetul aprobat pentru CUPRU MIN SA Abrud pe 2014: Investiţii de 20,87 milioane lei şi 531 de angajaţi

Publicat

cupru min exploatarea rosia poieni1 La Cupru Min SA Abrud sunt prevăzute investiţii în valoare totală de 20,872 milioane de lei pentru anul 2014. Informaţiile sunt trecute în bugetul de venituri şi cheltuieli publicat în Monitorul Oficial. La capitolul venituri totale, estimările sunt de 148 de milioane de lei, iar cheltuielile la 140,725 milioane de lei. Profitul Cupru Min pe 2014 ar urma să fie de 5,951 milioane de lei.

Cheltuielile cu personalul au fost stabilite la 29,029 milioane de lei, din care 20,132 milioane de lei sunt cheltuieli de natură salarială.

Numărul de personal prognozat la finele anului este de 531 de persoane, iar câştigul mediu lunar pe salariat determinat pe baza cheltuielilor cu salariile este de 2.796 de lei.

Creanţele restante sunt stabilite prin buget la 39,44 milioane de lei.

Reamintim că Guvernul a aprobat în 21 octombrie un memorandum cu tema numărul de personal prevăzut pentru anul 2014 în bugetul de venituri şi cheltuieli al SC Cupru Min SA Abrud. Acesta propune majorarea numărului de personal la această societate cu 27 de persoane, ca urmare a extinderii activității.

Citeşte şi Cupru Min SA Abrud a primit aprobare de la Guvern pentru prelungirea contractelor pentru 27 de angajaţi, în urma extinderii activităţii

De asemenea, Guvernul a aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2014 pentru Cupru Min SA Abrud, aflată sub autoritatea Ministerului Economiei.

Cupru Min Abrud este titularul licenţei de exploatare a cuprului din zăcământul de la Roşia Poieni, estimat la 900 de milioane de tone, reprezentând 60% din rezerva de cupru României. A trecut până acum prin două proceduri eşuate de privatizare.

sursă: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax