Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bugetul de stat pe anul 2017, dezbătut în plenul Parlamentului. Când ar putea avea loc votul final

Publicat

senat Dezbaterile în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului pe marginea bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2017 vor începe, luni, de la ora 13.00, iar votul final ar putea avea loc marţi seara. Comisiile reunite de buget-finanţe au audiat, sâmbătă şi duminică, reprezentanţii ordonatorilor principali de credit şi au aprobat sumele alocate fiecăruia dintre ei.

Bugetul este construit pe o creştere a Produsului Intern Brut de 5,2%, cu un deficit fiscal de 3%. Veniturile estimate sunt de 254,1  miliarde de lei, iar 278,1 miliarde vor reprezenta cheltuielile. Rata inflaţiei luată în calcul este de 1,4%, iar rata şomajului de 4,3%.

În cursul zilei de vineri, bugetul a primit avizele comisiilor de specialitate, iar sâmbătă şi duminică a intrat în dezbaterea comisiilor de buget-finanţe pentru elaborarea raportului.

Comisiile de buget-finanţe urmează să pună rapoartele pe cele două bugete la dispoziţia parlamentarilor, luni dimineața. La ora 13.00, vor începe dezbaterile în plenul reunit, iar şedinţa comună va fi reluată marţi, de la ora 10.00 şi vor continua până la când se va da votul final.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax