Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Bugetul local al municipiului Sebeș va fi majorat cu 339.000 lei. Află spre ce investiții vor fi direcționați banii

Publicat

Consilierii locali ai municipiului Sebeș vor supune aprobării, în ședință, majorarea bugetului local cu suma de 339.000 lei atât la capitolul venituri, cât și la cel de cheltuieli. O parte din bani vor fi folosiți pentru efectuarea unor virări de credite între capitole bugetare, redistribuirea pe obiective de investiții și pentru majorarea fondului de rezervă bugetară cu suma de 7,73 mii lei.

O parte din bani, respectiv 313.000 lei vor fi folosiți pentru majorarea creditelor bugetare la capitolul învățământ și direcționați spre unitățile de învățământ preuniversitar respectiv: 213.000 lei la capitolul învățământ, 55.000 lei pentru cultură, recreere și religie, 45.000 lei la capitolul asigurări și asistență socială pentru plata facturilor de gaz și energie electrică. Tot la capitolul asistență socială și respectiv asistență în caz de boli și invalidități va fi direcționată suma de 17.000 lei.

Vor fi majorate creditele bugetare cu 1,27 mii lei și ca capitolele protecția mediului, transferuri interne și la Fondul Român de dezvoltare socială pentru proiectul Creșterea calității vieții în comunitatea de romi. Majorările vizează și fondul de rezervă bugetară cu suma de 7,73 mii lei. Alți 20.500 lei vor fi alocați pentru proiectul de reabilitare a clădirilor din cadrul Liceului cu Program Sportiv și mai precis pentru lucrări de reabilitare termică, instalații de încălzire, spații aferente centralelor termice și dezafectarea instalației de gaze naturale existente și a sobelor de teracotă.

Colegiul Național Lucian Blaga va primi suma de 7.000 lei în plus pentru proiectul de reabilitare și modernizare clădiri, respectiv corpurile A,B și C, Sala de festivități, Sala de Sport și internat și pentru dotarea cu sisteme de videoproiecție.

De această majorare de buget nu se vor bucura și conducerea Bibliotecii Municipale Sebeș a căror credite bugetare vor fi diminuate cu suma de 162.330 lei. Acești bani vor fi redirecționați pentru realizarea obiectivului de alimentare cu apă a satului Răhău.

Majorarea bugetului local va fi decisă în sedința de cl de joi, 27 septembrie. Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax