Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Bugetul local pe anul acesta a trecut cu 12 voturi „pentru” şi 5 „împotrivă”

Publicat

Consilierii locali au votat bugetul municipiului Alba Iulia. Prezent în şedinţă, primarul Mircea Hava precizat că bugetul este unul asemănător cu anul trecut, iar, în ceea ce priveşte viitoarele investiţii, se vor da în folosinţă, în curând, 60 de ANL-uri, 75 de locuinţe sociale se află în lucru, iar mai multe străzi sau drumuri din oraş se află în curs de reabilitare. „Bugetul este ca o bucată de plastelină pe care, oricum o modelezi, rămâne aceeaşi. Sper că, oricum, OG 63 să se modifice şi să putem rectifica bugetul de mai mult de două ori”, a precizat Hava.

Şedinţa de consiliu nu a fost una lipsită de picanterii, aleşii liberali aducând obiecţii proiectului de buget pe acest an. Consilierul Gabriel Pleşa a declarat că nu i se pare normal ca rubrica „Locuinţe, servicii şi dezvoltare publică” să se afle doar pe locul 4 în ce priveşte cheltuielile, cu 0, 95% din buget. Acesta a fost susţinut în declaraţii de către colegul Sorin Coşeriu.

Bugetul local pe anul acesta a fost votat cu 12 voturi „pentru” şi 5 „împotrivă”. Cei patru consilieri liberali s-au opus bugetului, fiind susţinuţi, din partea PSD, doar de către Marcela Dărămuş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax