Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bugetul pentru muniții și armament al Jandarmeriei explodează: ”Vă pregătiți de război?” Cheltuielile cresc cu 520%

Publicat

protest

Cheltuielile Jandarmeriei pentru muniții și armament cresc cu 520% în noul proiect de buget, au anunțat reprezentanții USR, care se arată îngrijorați de această situație. Mai mulți reprezentanți ai partidelor de opoziție, dar și ai societății civile, consideră că ar fi vorba de o pregătire a autorităților pentru eventualele proteste din acest an, ale populației.

Deputatul USR, Claudiu Năsui, a fost foarte direct în legătură cu acest lucru. Acesta a înrebat-o pe Carmen Dan, ministrul de Interne, dacă Jandarmeria se pregătește de război.

„Banii pentru baronii locali sunt, de asemenea, pe creşteri. Şi ştiţi ce altceva mai creşte? Creşte Jandarmeria, creşte cu 6.300 de oameni, bugetul ei pentru muniţii şi armament de tip de război creşte cu 520% şi atunci ne întrebăm: de ce aţi crescut acest buget aşa de mult? Ajunge la peste două miliarde de lei. De ce se întâmplă lucrurile acestea? Şi aici este o întrebare legitimă: vă pregătiţi de război? Ştiţi dumneavoastră că se va întâmpla ceva ce noi nu ştim?”, a spus deputatul USR.

Foto: facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 14.02.2019 at 14:23

    Inseamna ca e groasa ! Or fi aflat ca ni se pregateste ceva din afara, si ca sa nu se prinda dusmanul ca inarmam armata, inarmam jendarii. Bine gandit. Bai ce nas au PSD-istii astia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax