Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Buletinele de vot preluate de la secțiile din județ au fost depozitate sub pază, la subsolul Instituției Prefectului Alba

Publicat

Biroul Electoral Central a prezentat rezultatele preliminare, după ora 23.00, ale referendumului pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. În Alba, președinții secțiilor de votare au finalizat deja numărarea buletinelor de vot, care vor fi depuse în subsolul Instituției Prefectului Alba, iar ulterior transportate la sediile judecătoriilor de pe raza localităților din județ.

Până la ora 1.00, au fost preluate de Prefectura Alba aproximativ 20% din totalul buletinelor de vot. Acestea au fost transportate în saci și aduse de către președinții secțiilor de votare, însoțiți de jandarmi. Buletinele au fost depozitate în subsolul Instituției Prefectului ,unde vor rămâne sub bază până când vor fi transportate la judecătorii, unde vor fi supuse verificării.

Potrivit BEC, la ora 23.00, prezența la vot pe țară era de 45,98%, iar în Alba de 37%. Rezultatele prezentate au o marjă de eroare de plus-minus 3%.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax