Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bunuri de 50.000 de lei, furate de un albaiulian dintr-un imobil din municipiu. O parte dintre acestea, vândute ulterior în Cluj

Publicat

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat de 35 din Alba Iulia, ca bănuit de săvârşirea unui furt semnalat poliţiei la sfârșitul lunii august 2020.

Potrivit IPJ Alba, în sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 20/21 august 2020, ar fi pătruns, prin forțarea unui geam, într-un imobil din Alba Iulia, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 50.000 lei (aparat de sudură, ciocane rotopercutoare, mașini de legat fier beton, un aparat de nivelat beton, televizoare, etc.). Ulterior, bărbatul ar fi valorificat o parte din bunurile sustrase, la un bărbat din comuna Apahida, județul Cluj.

Pentru documentarea activității infracționale și pentru recuperarea prejudiciului, polițiștii din Aba Iulia, sprijiniți de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Alba, au efectuat o percheziție pe raza comunei Apahida, județul Cluj, la domiciliul persoanei care a achiziționat bunurile provenite din furt.

Astfel, s-a reușit recuperarea prejudiciului, în proporție de 40%.

Față de bărbatul din Apahida, cercetările sunt continuate, pentru tăinuire.

Polițiștii continuă investigațiile, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a persoanelor vizate și recuperarea integrală a prejudiciu.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax