Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bursă de locuri de muncă în Germania, organizată la Sibiu. Salarii până la 2.000 de euro pentru posturi de bucătari, ospătari şi recepţioneri

Publicat

În perioada 9 – 10 octombrie 2012, la Sibiu se organizează o bursă pentru ocuparea a peste 100 de posturi în domeniul hotelier – gastronomie, în Germania. Salariile ajung până la 2000 de euro.

Sunt disponibile câte 20 de posturi pentru  personal specializat: bucătari/bucătărese, ospătari, lucrători recepţie; personal auxiliar: ajutor la bucătărie, personal curăţenie cameră. Solicitanţii  trebuie să deţină calificare profesională încheiată sau cu mai mulţi ani de experienţă profesională.

Cunoştinţe de limba germană solicitate sunt: nivel minim A2 (cunoştinţe de bază) pentru bucătari/bucătărese; nivel minim B2 (vorbirea limbii germane) pentru ospătari; nivel  C2 (utilizarea competentă a limbii germane) pentru lucrător recepţie (întâmpinare oaspeţi); nivel minim A2 (cunoştinţe de bază) pentru personal auxiliar.

Angajarea se face pentru perioada octombrie-aprilie. Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână, cu posibilitatea de efectuare de ore suplimentare.

Salariul oferit este de 1.500 – 2.000 euro brut pentru personal specializat şi 1.200 – 1.500 euro brut pentru personal auxiliar, conform tarifelor landurilor federale.

Cazarea  este  pusă  la  dispoziţie  de  către angajator (gratuit sau negociabilă). Întreţinerea  este pusă la dispoziţie de către angajator (gratuit sau negociabil) sau pe cont propriu. Joburile sunt pe întreg teritoriul Germaniei. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM Alba.

Alte locuri de muncă în Germania:

Asistent medical generalist – 2 locuri; data limită a ofertei – 31 octombrie 2012

Dezvoltator software – 1 loc; data limită a ofertei: 16 octombrie 2012

Inginer software – 3 locuri; 27 noiembrie 2012

Informaţii despre alte  locuri de muncă în străinătate pot fi obţinute aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax