Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în 19 aprilie: Angajatorii pun la dispoziţia celor interesaţi 126 de joburi

Publicat

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul va avea loc  în data de 19 aprilie, în sala de conferinţe situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 9.30.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o măsură activă de combatere a şomajului, deoarece oferă posibilitatea, pe de-o parte, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă să se întâlnească în mod direct, fără intermediari, cu angajatorii care au locuri de muncă vacante iar, pe de altă parte, agenţilor economici de a-şi recruta personalul de care are nevoie.

La această acţiune se doreşte participarea unui număr cât mai mare de agenţi economici ce vor pune la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă o gamă cât mai variată de locuri de muncă, atât pentru persoane cu studii medii, profesionale, lucrători necalificaţi cât şi pentru persoane cu studii superioare.

Până în prezent au fost contactaţi un număr de 21 agenţi economici, aceştia oferind peste 126 de locuri de muncă.

Locurile de muncă sunt următoarele: vânzători, zidari, zugravi, dulgheri, fierari, lucrători comerciali, barmani, agenţi asigurări, consultanţi financiari, mentori, inspectori asigurări, unit manageri, programatori Web, consilieri vânzări credite.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax