Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

BURSA Generală a Locurilor de MUNCĂ, la Alba Iulia: Peste 300 de posturi, 63 de persoane selectate pentru angajare

Publicat

locuri de munca

Peste 300 de locuri de muncă au fost oferite vineri la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Alba. 63 de persoane au fost selectate în vederea angajării.

În total, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă au participat 24 de angajatori din judeţ, dintre cei 259 contactaţi de AJOFM. Aceştia au pus la dispoziţie 320 de posturi vacante.

S-au arătat interesate de aceste locuri de muncă 386 de persoane.

Acţiunea s-a desfășurat în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, în Sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), vineri, 12 aprilie, începând cu ora 09:30.

Evenimentul s-a adresat tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care au dorit să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment l-a constituit creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax