Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Bursa locurilor de muncă, în 11 octombrie, la Alba Iulia. Câte posturi oferă firmele participante. Oportunități pentru angajare

Publicat

La Alba Iulia se desfășoară vineri, 11 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Cei care doresc să se angajeze vor putea discuta cu reprezentanții firmelor prezente la eveniment.

Până miercuri, 28 de agenți economici au confirmat participarea. Aceștia oferă peste 350 de locuri de muncă.

Evenimentul va avea locîn incinta Carolina Mall, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 2, Alba Iulia.

Acesta are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Bursa locurilor de muncă este organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”.

Este o oportunitate pentru tinerii care doresc să își înceapă cariera, dar și pentru angajatori, transmit organizatorii.

La acest eveniment sunt invitate să participe toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen lung şi mediu.

Persoanele care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistrate la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă pot beneficia de prime de încadrare.

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile se pot adresa AJOFM Alba. Aceștia beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate