Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bursa Locurilor de Muncă, la Alba Iulia: 58 de tineri absolvenți, chemați la interviu. Peste 500 de posturi, majoritatea pentru cei cu studii medii

Publicat

casa de cultura a studentilor 3Societățile comerciale din județul Alba și-au prezentat oferta posturilor disponibile, joi, în cadrul Bursei Locurilor de Muncă pentru absolvenți, desfășurată la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. 26 de firme cu peste 500 de posturi au răspuns invitației făcute de AJOFM de a încerca să încadreze în muncă tineri absolvenți care nu au reușit să își găsească un job după terminarea studiilor.

Joi dimineața, începând cu ora 9.30, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia au fost prezenți de 26 de agenți economici, care au venit la Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți cu un număr de 505 de posturi disponibile pentru cei interesați.

Interesați pentru găsirea unui post au fost 518 de persoane, din care 509 absolvenți de învățământ și 9 absolvenți de învățământ supuși marginalizării sociale. După ce au studiat piața și și-au depus CV-urile unde au considerat că se pot acomoda sau se pliază mai bine pe studiile și personalitatea lor, aceștia au așteptat să fie contactați de firme pentru un interviu. 58 de persoane au fost selectate să participe la o discuție cu firmele de care s-au interesat.

Cele mai multe joburi au fost disponibile pentru cei cu studii medii. Pentru cei care sunt absolvenţi de liceu, au fost oferite posturi ca: zidar, formator finisor, muncitor necalificat, sudor, dulgher, agent asigurări, lăcătuş mecanic, operator CNC, lucrător comercial, mecanic biciclete, referent resurse umane, florar decorator, confecţioner artizanal, supraveghetor jocuri, patiser, operator fabricare conserve, gestionar depozit, electrician protectie relee, electrician intretinere, manipulant marfuri, gestionar depozit, reglori masini, specialist planificare producție, agent vânzări, montator subansamble, referent, asistent medical generalist, specialist în achiziții, lacatus montator, primitor distribuitor

Absolvenţii de studii superioare au putut afla detalii despre posturi de inginer maşini unelte, şef birou contabilitate, economist, consilier juridic, asistent manager, programator IT, inginer mecanic, inginer electronist.

Evenimentul s-a desfășurat joi, în colaborare cu Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia şi Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, la Casa de Cultură a Studenţilor din municipiul Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax