Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Bursa locurilor de muncă la Alba Iulia, în 11 octombrie. Oportunități de angajare pentru absolvenți și alte categorii de persoane

Publicat

La Alba Iulia va fi organizată, în 11 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Aceștia pot cunoaște oferta angajatorilor și pot verifica oportunitățile de încadrare în activitate. De asemenea, firmele au ocazia să recruteze forță de muncă.

Evenimentul este organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba, în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră al Universităţii „1 Decembrie 1918”.

Acesta se desfășoară în 11 octombrie, în incinta Carolina Mall (Str. A.I. Cuza 2) Alba Iulia.

Bursa locurilor de muncă dedicată absolvenților de învățământ are drept scop soluționarea rapidă a cererii și ofertei de forță de muncă.

AJOFM Alba invită agenții economici, persoanele în căutarea unui loc de muncă, dar și reprezentanții instituţiilor interesate de domeniul pieței muncii să participe la eveniment.

Bursa locurilor de muncă. Oportunități de angajare și informare

Angajatorii își pot prezenta oferta locurilor de muncă vacante, au ocazia de a cunoaște direct viitorii angajați, ce îşi doresc aceștia și ce aşteptări au de la un loc de muncă.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot testa piața muncii. De asemenea, pot afla care sunt meseriile cele mai căutate, care sunt competențele și abilitățile care cresc șansele de a obține un loc de muncă, pot negocia direct un pachet salarial.

Toți cei prezenți vor afla de la organizatori, respectiv de la reprezentanții agențiilor județene pentru ocuparea forței de muncă, informații referitoare la facilităţi:

  • Legea nr.76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă
  • măsurile active, stimulente, prime oferite angajatorilor și persoanelor înregistrate în baza de date a AJOFM Alba
  • cursurile de formare profesională organizate în regim propriu sau prin furnizorii de servicii specializate, acreditaţi.

Pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate