Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ASTĂZI: Bursa locurilor de muncă la Alba Iulia. Persoanele aflate în căutarea unui job intră în legătură cu angajatorii

Publicat

Municipiul Alba Iulia, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba organizează Bursa Locurilor de Muncă, eveniment ce va avea loc în data de 21 iunie 2012, începând cu ora 9.00, la sediul Direcţiei Programe, Str. Bucovinei nr. 6 – fosta Şipotului (în spatele Pieţei).

Şomerii, şomerii de lungă durată, tinerii, persoanele inactive şi cele aflate în căutarea unui loc de muncă din municipiului Alba Iulia  vor putea să discute direct cu angajatorii în cadrul Bursei locurilor de muncă, organizată pentru a facilita accesul la posturile vacante şi la cursurile de formare profesională.
Bursa locurilor de muncă se desfăşoară în cadrul proiectului Măsuri integrate de ocupare în cartiere, derulat de Municipiul Alba Iulia în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba şi finanţat prin Fondului Social European.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax