Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bursa locurilor de muncă, organizată vineri la Alba Iulia. Sute de posturi sunt oferite de angajatori

Publicat

Bursa locurilor de muncă, organizată vineri la Alba Iulia. Pe 27 octombrie, cei care doresc să se angajeze au oportunitatea să îi cunoască pe angajatori și să afle condițiile de muncă.

Evenimentul este organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”.

Scopul Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți îl reprezintă facilitarea întâlnirii cererii cu oferta de pe piața muncii din județ.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor fi sprijiniți să-și găsească un loc de muncă pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale. De asemenea, agenții economici pot să selecteze și să angajeze personalul de care au nevoie.

Bursa locurilor de muncă, organizată vineri la Alba Iulia: unde va avea loc

Se desfășoară la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia (str. Mihai Viteazul, nr. 31), începând cu ora 9.00.

”Acţiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional”, anunță AJOFM.

De asemenea, se urmăreşte creşterea gradului de ocupare. Se va corela cererea cu oferta de locuri de muncă, prin interacţiune directă între angajator şi solicitant.

Facilități pentru angajatori

Persoanele care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistrate la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă, pot beneficia de prime de încadrare.

De asemenea, angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile se pot adresa AJOFM.

Sute de posturi oferite de angajatori

Potrivit prevederilor Legii 76/2002, beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

Până în prezent au confirmat participarea 27 agenţi economici, aceştia oferind peste 240 locuri de muncă.

Evenimentul va se va desfășura la nivel național, în 66 de locații, la nivelul agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. cici1800

    joi, 26.10.2023 at 09:25

    vor fi oferite sute de posturi pe salar minim, eventual minim+5-10% in plus, si apoi vor incepe toti sa se planga ca nu vor romanii ‘sa munceste’

  2. Mircea

    joi, 26.10.2023 at 13:25

    Decat pe minim +10% nu mai bine stam in spate la parinti sa ne dea bani de tigari si de iesit in oras?Nu mai bine vindem iarba in scoki?Nu mai bine mergem in strainatatw la furat?mai bine mai sanatos mai curat nai spalat.Mai cerem de la stat si uite asa.Sa munceasca cwi peste 60 de ani ca aia nu mai au alt viitor numa munca si crescut copii.

  3. facsimil

    joi, 26.10.2023 at 15:25

    dragi rumuni, trebuie să mergem și să muncim pe salarii de nimic deoarece numai așa le putem plăti pensii speciale specialilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax