Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Alba Iulia. Oportunități pentru cei care doresc să se angajeze

Publicat

La Alba Iulia, în 27 octombrie, este organizată bursa locurilor de muncă dedicată absolvenților de învățământ.

Evenimentul se desfăşoară la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, pe str. Mihai Viteazul, nr. 31, începând cu ora 9.00.

Este organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră al Universităţii„1 Decembrie 1918”.

AJOFM invită agenții economici, persoanele în căutarea unui loc de muncă dar și reprezentanții instituţiilor interesate de domeniul pieței muncii să participe la bursa pentru absolvenți.

Angajatorii își pot prezenta oferta locurilor de muncă vacante, au ocazia de a cunoaște direct viitorii angajați, ce îşi doresc aceștia și ce aşteptări au de la un loc de muncă.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot testa piața muncii, pot afla care sunt meseriile cele mai căutate, care sunt competențele și abilitățile care cresc șansele de a obține un loc de muncă, pot negocia direct un pachet salarial.

Pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Toți cei prezenți vor afla de la organizatori, respectiv de la reprezentanții agențiilor județene pentru ocuparea forței de muncă, informații referitoare la:

facilităţile oferite de Legea nr.76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă

măsurile active, stimulente, prime oferite angajatorilor și persoanelor înregistrate în baza de date a AJOFM Alba

cursurile de formare profesională organizate în regim propriu sau prin furnizorii de servicii specializate, acreditaţi.

„eSPOR-Relația cu angajatorii”, proiect aflat în implementare până la data de 31 decembrie 2023, prevede adaptarea serviciilor dedicate angajatorilor funcție de nevoile acestora, prin proceduri simplificate, prin introducerea de servicii on-line bazate pe semnătură electronic.

În implementarea măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă, vor fi puse la dispoziție, cu ocazia Bursei, informații, materiale care vor detalia schimbările în relația cu angajatorii.

Angajatorii care doresc să participe la acest eveniment, sunt așteptați să contacteze AJOFM Alba (0258 811470) pentru a anunța locurile de muncă vacante disponibile sau le pot transmite pe adresa de e-mail: ajofm.ab@anofm.gov.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax