Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Burse școlare 2022: Termenul limită la depunerea dosarelor se prelungește cu o săptămână. Precizările ministrului

Publicat

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că termenul limită la depunerea dosarelor pentru burse școlare se prelungește. Inițial acestea trebuiau depuse până luni, 31 ianuarie.

Noul termen este 7 februarie, astfel că perioada se prelungește cu o săptămână.

De asemenea, ministrul a anunțat și clarificări „pentru ca sistemul să fie foarte ușor de înțeles”.

„După ce fondul de burse a crescut, după ce cuantumul burselor a crescut, au fost unele probleme care pe care le înțeleg, cu privire la componența dosarului, pentru a obține aceste burse. Înțelegând aceste probleme, mâine, fiind ultima zi în care să pot depune dosarele de bursă, printr-un ordin de ministru va fi extins termenul cu o săptămână, până pe data de 7 februarie. De asemenea, vom încerca să aducem și alte clarificări pentru ca sistemul să fie foarte ușor înțeles”, a declarat Sorin Cîmpeanu, la Digi24, potrivit edupedu.ro.

Noile reguli de acordare a burselor au provocat nemulțumiri și confuzii, semnalate de organizațiile reprezentative ale asociațiilor de părinți și elevi.

Ministerul Educației a trimis în teritoriu, tuturor școlilor, precizări pentru aplicarea noilor reguli. Unitățile de învățământ au solicitat o serie de acte de la elevi și părinții lor, în funcție cum au înțeles că se aplică noile condiții.

sursă: edupedu.ro

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax