Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Burse școlare 2023-2024. Când vor primi bursele elevii care s-au transferat în altă clasă. Detalii din metodologie

Publicat

Reguli de acordare a burselor școlare 2023-2024: Elevii care s-au transferat în altă clasă, în aceeași unitate de învățământ, vor primi bursa doar la finalul anului școlar.

Metodologia-cadru pentru acordarea burselor școlare a fost publicată în Monitorul Oficial.

Elevii cu burse care sunt transferați de la o școală la alta în timpul anului școlar vor fi eliminați de pe lista beneficiarilor de burse din unitatea de învățământ de proveniență și vor fi adăugați pe lista beneficiarilor de burse din unitatea de învățământ unde s-au transferat, în maximum o lună de la transfer, potrivit edupedu.ro.

Art. 20. — „Elevii care beneficiază de bursele prevăzute la art. 1, transferați de la o unitate de învățământ la alta în timpul anului școlar, vor fi eliminați de pe lista beneficiarilor de burse din unitatea de învățământ de proveniență și vor fi adăugați pe lista beneficiarilor de burse din unitatea de învățământ unde s-au transferat, în maximum o lună de la transfer. Elevii transferați de la o clasă la alta în cadrul aceleiași unități de învățământ vor primi bursa până la finalul cursurilor/anului școlar”, prevede metodologia.

Vezi Precizări oficiale despre bursele școlare 2023-2024. Metodologia de acordare a acestora

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax