Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cabană de lux din Mogoș, a omului de afaceri albaiulian Ioan Lazăr, distrusă într-un incendiu

Publicat

ac

Un incendiu a izbucnit joi, în jurul ore 15.00, la o cabană din localitatea Valea Mlacii, comuna Mogoș. Cabana aparținea omului de afaceri albaiulian Ion Lazăr și se afla pe un domeniu de vânătoare ce aparține acestuia.

“Detaşamentul de pompieri Alba Iulia şi Pichetul de pompieri Cîmpeni au intervenit în data de 14.02.2013, la ora 12.33,  în loc. Valea Mlacii, com. Mogoş pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, intervenind pentru stingere aproximativ 2 ore şi 20 minute. În momentul sosirii la locul intervenţiei, din cauza distanţei mari şi a drumului greu practicabil până la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la aproximativ 90% din cabană. În incendiu au ars acoperişul cabanei confecţionat din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment şi mansarda din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp. Pagubele produse se ridică la circa 250.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 3.500 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile din jur”, se afirmă în comunicatul ISU Alba.

Paznicul cabanei, nu a putut face nimic pentru a stinge incendiul. Clădirea avea o suprafaţă de 276 de metri pătraţi şi era dotată cu mai multe camere, saună şi o sală cu o capacitate de peste 50 de persoane. Pagubele estimate se ridică la peste 60 mii euro. Ioan Lazăr-cunoscut om de afaceri din Alba Iulia, lider al PNL Alba şi fost consilier judeţean până în 2012, deţine un veritabil domeniu de vânătoare pe teritoriul comunelor Mogoş şi Întregalde.

Revenim cu amănunte.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. catalin andrei

    vineri, 15.02.2013 at 08:59

    nici o noutate nu aveti inca? in proportie de cat la suta a ars cabana? si de la ce a pornit incendiu? cabana apartinea patronului de la vila elisabeta, dnul lazar si se aude ca nu avea asigurare, e adevarat?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax