Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Cabinet veterinar din Scărişoara, prădat de o grupare de hoţi. Paguba este de peste 50.000 de lei

avatar

Publicat

O grupare de hoţi din Ştei, care opera în Bihor şi judeţe limitrofe, a spart şi un cabinet veterinar din Scărişoara, judeţul Alba, în Apuseni. Trei bărbaţi din Ştei au fost arestaţi preventiv, prejudiciul în acest caz fiind estimat la suma de peste 50.000 de lei.

„În noaptea de 09/10.10.2017 în jurul orelor 00.00, Lazăr Constantin, Murari Răzvan Lucian și Ilieș Mădălin Ionuț, s-au deplasat pe raza comunei Scărișoara, jud.Alba, unde au pătruns prin forțarea unui geam de tip termopan în incinta cabinetului veterinar (…), iar dintr-un dulap metalic au sustras suma de aproximativ 50.000 lei și suma de 150 euro, după ce în prealabil au forțat sistemul de închidere al acestuia de tip lacăt”, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Constantin Lazăr şi Răzvan Murari au fost arestaţi încă din 12 octombrie, în cazul unui furtul al automatului de plăţi din incinta Electrica Ştei, comis în noaptea de 3 spre 4 mai, scrie e-bihoreanul.ro.

Cei doi au furat din cabinetul veterinar Ursuţ Vet din comuna Scărişoara, potrivit sursei citate.

La o zi după furt, pe 11 octombrie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, poliţiştii au descins în 21 de locaţii, derulând percheziţii în Ştei, Vaşcău, Nucet, Lunca, Câmpani, Lazuri de Beiuş şi în municipiul Beiuş, la domiciliul unor persoane fizice sau la sediul unor firme, inclusiv la locuinţele lui Constantin Lazăr şi Răzvan Murari. În urma percheziţiilor, oamenii legii au găsit şi ridicat mai multe bunuri bănuite că provin dn furturi – ceasuri, parfumuri, bijuterii, telefoane mobile, aparatură electronică – precum şi diferite instrumente folosite la comiterea infracţiunilor – cagule, mănuşi, leviere, baros, arme albe şi peste 75.000 lei.

În 20 octombrie, Lazăr, Murari şi Ilieş au fost prezentaţi la Judecătoria Beiuş, care a dat mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele acestora.

Primii doi bărbaţi ar fi fost implicaţi şi în alte spargeri comise în Ştei, Beiuş dar şi în localităţile din împrejurimi, creând pagube importante. Gruparea de hoţi spărgea câte o locuinţă la fiecare două – trei săptămâni, la Ştei. Revoltaţi că indivizii erau liberi, în vară, localnicii s-au plâns primarului oraşului şi erau hotărâţi să îi reclame pe poliţişti ministrului de Interne, dat fiind că timp de peste doi ani nu le-au dat de urmă, mai scrie e-bihoreanul.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU lângă Zlatna. Acoperișul unei case de locuit din satul Podul lui Paul a luat foc

avatar

Publicat

Un incendiu a izbucnit miercuri după-amiaza lângă orașul Zlatna, la ieșirea spre Alba Iulia. Focul a cuprins acoperișul unei case de locuit din satul Podul lui Paul.Potrivit ISU Alba, pompierii intervin cu două autospeciale și 9 subofițeri pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit din localitatea Zlatna (Podul lui Paul).Incendiul este […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

A început examenul pentru obţinerea titlului de specialist de către medicii rezidenți. Centrele și comisiile de examen

avatar

Publicat

medici spital

Examenul pentru obținerea titlului de specialist pentru medicii, medicii dentişti şi farmaciştii care finalizează pregătirea în specialitate până la data de 31 decembrie 2018 a început miercuri și se va încheia pe 23 noiembrie. Examenul se desfășoară în 12 centre universitare din țară, respectiv București, Arad, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Sibiu, Târgu […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Noi modificări la legea jocurilor de noroc. Fără ”jack-poturi” la vedere

avatar

Publicat

O nouă lege care reglementează jocurile de noroc a fost votată miercuri în Camera Deputaților. Noua lege prevede ca afișarea câștigurilor în exteriorul locațiilor unde se desfășoară jocuri de noroc să fie interzisă.Se interzice afişarea în exteriorul locaţiilor de jocuri de noroc a valorilor sau bunurilor acordate prin bonusuri, promoţii sau «jack-pot»-uri reale sau simulate”, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 4 milioane de lei pentru modernizarea Parcului Veza din Blaj. Contractul de finanțare, semnat la ADR Centru

avatar

Publicat

Miercuri, la sediul ADR Centru din Alba Iulia,  primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar și director general ADR Centru, Simion Crețu, au semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Amenajarea unui spațiu verde în incinta imobilului inscris în CF nr 77100 – Parc Veza Blaj”, a cărui valoare totală este de aproape 4,2 milioane lei, pentru […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate