Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cabinetul stomatologic gratuit pentru copiii din Sebeș își reia activitatea din 18 mai

Publicat

Toți copiii de vârstă preșcolară și elevii care învață la Sebeș și în localitățile aparținătoare, Lancrăm, Răhău și Petrești, vor putea beneficia, din nou, de serviciile gratuite ale cabinetului stomatologic situat în Municipiul Sebeș, bulevardul Lucian Blaga, numărul 45 A, începând de luni, 18 mai 2020, au transmis reprezentanții primăriei.

Consultațiile vor fi oferite în baza unor programări, care pot fi făcute la numărul de telefon: 0258/735139. Programul de funcționare este de luni până vineri, în intervalul orar  09:00 – 16:00.

Serviciile medicale prestate în cadrul cabinetului medical dentar se vor efectua în conformitate cu măsurile adoptate de autoritățile din țara noastră, în vederea prevenirii extinderii contaminării cu virusul COVID-19 (Coronavirus)

Cabinetul stomatologic cu servicii gratuite oferite copiilor este un proiect susținut financiar de Municipiul Sebeș, prin Direcția de Asistență Socială Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax