Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cabluri furate din reţeaua de iluminat arhitectural de la Poarta I a Cetăţii. Continuă lucrările pentru alimentarea cu energie electrică pe Latura de Vest

Publicat

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia anunţă că în prezent se desfăşoară lucrări de reparaţii la iluminatul arhitectural de la Poarta I a Cetăţii, după ce s-a constatat lipsa unor tronsoane de cablu, ce au fost furate şi corpuri de iluminat deteriorate. Firma „Flash Lighting” execută în continuare lucrări curente la reţelele de iluminat public în mai multe zone din oraş, inclusiv în Cetatea Alba Carolina.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Alba Iulia, în scurt timp se vor recepţiona lucrările de iluminat public executate pe mai multe zone urbane, perimetrul cuprins între străzile Nicolae Bălcescu şi Nicolae Titulescu, zona străzii Vasile Alecsandri şi cartier Tolstoi. În aceste cartiere au fost schimbaţi stâlpii vechi de iluminat şi s-au optimizat, conform normelor, corpurile de iluminat.

În această perioadă se realizează joncţiunea reţelei noi de pe Latura de Vest a Cetăţii cu reţelele existente pe Bd. Horea şi Bd. 1 Decembrie 1918. În acest fel se va moderniza reţeaua inclusiv în Parcul Chinezesc şi zona Hotel Cetate, Parcul Unirii şi Casa de Cultură a Sindicatelor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax