Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Câciu: ”Eventualele creșteri de impozite” nu vor afecta persoanele cu venituri mici. Ce spune despre creșterea salariului minim

Publicat

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a declarat după ședința de Guvern că ”eventualele creșteri de impozite” nu vor afecta persoanele cu venituri mici. 

„Ordonanța care modifică Codul Fiscal este în dezbatere la Senat. Înțeleg că senatori PNL și PSD au depus un amendament. Acolo sunt și pozițiile asociațiilor orașelor.

Parlamentul va trece la dezbatere și avizare amendament. Amendamentul are în vedere o actualizare a grilei de raportare a impozitelor cu inflația.

Nu e necesar să crească impozitele. Autoritățile locale au o marjă de stabilire între 0,8 și 2%. Pot crește impozitele pentru că este vorba de veniturile autorităților locale. Eventuale creșteri de impozite nu vor fi pentru persoanele cu venituri mici”, a spus Ministrul Finanțelor, citat de Antena3.

Adrian Câciu a mai spus 200 de lei din creșterea salariului minim la 3.000 (de la 2.550 de lei cât este brutul acum) ”va rămâne neimpozabilă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 05.10.2022 at 15:49

    Nu vă luaţi după ăsta că nu are nici un cuvânt de spus la guvern. Un simplu comunicator.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax