Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Cadavru descoperit în râul Mureş, în zona Balomiru de Câmp

Publicat

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba a intervenit, vineri, în jurul orei 19.00, pentru scoaterea unui cadavru din râul Mureş.

Apelul a fost făcut la numărul unic 112, prin care a fost semnalată prezenţa unui corp neînsufleţit care plutea în zona balastierei aparţinând societăţii „Elis”, pe raza comunei Şibot, respectiv localitatea Balomiru de Câmp.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au început demersurile pentru identificarea persoanei decedate şi condiţiile în care aceasta a murit. Din primele cercetări, persoana şi-a pierdut viaţa în urmă cu două-trei zile. Aceasta este un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani.

UPDATE: Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data 15.07.2011, orele 17.32, lucrătorii Postului de Poliţie Şibot au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe malul stâng al râului Mureş, în zona satului Acmariu, a fost văzut plutind un cadavru uman.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul IPJ Alba şi lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Vinţu de Jos împreună cu tehnicianul criminalist, care au efectuat cercetarea la faţa locului.

La verificarea sumară a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violenţă, fiind depus la morga Spitalului Judeţean Alba în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

În urma cercetărilor efectuate cadavrul a fost identificat, acesta aparţinând unui bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Sebeş care în urmă cu 2 zile a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax