Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: A fost identificat cadavrul descoperit, luni, pe albia râului Mureş

Publicat

UPDATE: Investigaţiile efectuate de poliţiştii Biroului Poliţiei Rurale Aiud au arătat faptul că persoana descoperită fără viaţă în albia râului Mureş, pe raza comunei Rădeşti  este  D.G, în vârstă de 45 de ani, din Ciumbrud, judeţul Alba. Din cercetări a rezultat că bărbatul a plecat de acasă în urmă cu aproximativ o lună, având gânduri de sinucidere. Nici un membru al familiei nu a reclamat dispariţia acestuia. Procedurile medicale efectuate de medicul legist au demonstrat că moartea bărbatului a fost una violentă, cauzată de asfixiere mecanică prin înec.

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, luni, pe albia râului Mureş, în raza comunei Rădeşti. Din datele preliminare, s-a stabilit că victima avea în jur de 30 de ani, păr negru, înălţimea de 1,75 m şi faţa ovală. Agenţii Postului de Poliţie Rădeşti au colaborat cu pompieri militari din cadrul ISU Alba – Detaşamentul Aiud, pentru scoaterea cadavrului din albia râului. Bărbatul nu a fost identificat, luni, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul. Bărbatul purta jeanşi şi salopetă de culoare albastră, pulover în anchior gri cu albastru şi bocanci negri. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Aiud, urma să fie efectuată necropsia şi să fie stabilită cauza morţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax