Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cadavrul bărbatului înecat duminică în apele râului Mureș a fost găsit în zona balastierei din localitatea Sântimbru

Publicat

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, miercuri, 17 iulie, în jurul orei 15.00, în apele râului Mureș în zona balastierei din localitatea Sântimbru.

Din informațiile polițiștilor, este vorba despre bărbatul dispărut în apele Mureșului, duminică, 14 iulie, în jurul orei 18.00. O echipă formată din polițiști și pompieri SMURD este prezentă la fața locului pentru cercetări.

Poliția Rurală Galda de Jos a fost sesizată duminică, prin numărul unic de urgenţă 112 de către o femeie de 31 ani, din Teiuş, cu privire la faptul că în aval de balastiera situată pe raza comunei  Sîntimbru, în râul Mureş, s-a înecat o persoana de sex bărbătesc. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au stabilit că I.M., de 44 ani, din Galda de Jos a intrat, în jurul orei 18.00, în apele râului Mureş şi nu a mai fost văzut ieşind din apă.

 UPDATE: Agenţii Postului de Poliţie Sîntimbru au fost sesizaţi, ieri, 17.07.2013, orele 15.10, cu privire la faptul că în apropierea râului Mureş, în locul numit Pârâul Iovului, a observat un cadavru de sex bărbătesc. Echipa de cercetare ajunsă la faţa locului a identificat cadavrul ca aparţinând lui M.I., de 44 ani, din Galda de Jos, care în data de 14.07.2013 a dispărut în albia râului Mureş, pe raza comunei Sîntimbru. Cadavrul a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba – Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax