Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Cadavrul unui bărbat care a dispărut în urmă cu o lună din Poiana Vadului, descoperit de jandarmi într-o zonă greu accesibilă

Publicat

Cadavrul unui bărbat care a dispărut în urmă cu o lună din localitatea Poiana Vadului a fost descoperit de jandarmii montani într-o zonă foarte greu accesibilă. 

„Joi, 25 iulie în jurul orei 13:15, plt. adj. Nicoară Dorin Mihai și plt. adj. Avram Crăciunel Ioan din cadrul Postului de Jandarmi Montani Arieșeni, în timp ce patrulau în zona de competență, au descoperit un cadavru.

Cel mai probabil este vorba despre un bărbat dispărut de aproximativ o lună și care a fost căutat în repetate rânduri de forțele de ordine și voluntari.

Citește și Bărbat din Alba, dispărut fără urmă de trei săptămâni. Acțiuni de căutare a voluntarilor cu mașini offroad și câini de poliție

Cadavrul a fost observat în afara localității Poiana Vadului, o zonă foarte greu accesibilă în care colegii noștri au continuat căutările pentru găsirea persoanei dispărute în această zonă.

La ora actuală, au fost anunțate autoritățile competente pentru continuarea cercetărilor în acest caz”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba

Actualizare, ora 16:50 – Salvamont Alba participă cu trei salvatori montani și un voluntar pentru evacuarea unei persoane decedate dintr-o zonă greu accesibilă la Vadu Moților – Poiana Vadului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate