Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cadavrul unui bărbat, descoperit pe o păşune în apropiere de Vinţu de Jos. Cauza decesului, asfixiere cu fum de la vegetaţia aprinsă

Publicat

Un bărbat de 75 de ani din localitatea Crişeni, judeţul Alba a fost descoperit decedat, pe un câmp, în locul numit Lespezi, în apropiere de Vinţu de Jos. Din primele cercetări, bărbatul a murit asfixiat de fumul provocat de arderea unei păşuni din apropiere.

Cadavrul a fost descoperit de muncitorii Ocolului Silvic din zonă, care au anunţat imediat poliţia. Există indicii că bărbatul ar fi incendiat o suprafaţă de păşune, iar fumul generat de vegetaţia cupinsă de foc ar fi cauzat asfixierea acestuia. Pe corpul bărbatului au fost identificate urme de arsuri, pe mâini şi picioare, dar, din primele examinări, rănile nu sunt cele care au dus la deces.

Bărbatul de 75 de ani are domiciliul în localitatea Crişeni, iar luni dimineaţa, a plecat cu animalele la păşune. La locul cadavrului nu au fost descoperite indicii care să arate că bărbatul ar fi plecat pregătit să incendieze terenul.

Corpul neînsufleţit a fost transportat la domiciliul acestuia, unde urma să se deplaseze şi un medic, în vederea realizării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Vă prezentăm comunicatul emis marţi de IPJ Alba:

„În data de 29.08.2011, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 2 Vinţu de Jos, au fost sesizaţi cu privire la faptul că în locul numit Lespezi din satul Crişeni  a fost găsit cadavrul unui bărbat.  La faţa locului s-a deplasat echipa operativă formata din poliţişti din cadrul secţiei Vinţu de Jos însoţiţi de tehnician criminalist, unde, la liziera pădurii, a fost găsit cadavrul lui J.T., de 75 de ani, din localitatea Crişeni, comuna Vinţu de Jos. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că bărbatul se afla pe terenul proprietate personală pe care intenţiona să-l cureţe de resturi vegetale prin incendiere.

La examinarea cadavrului pe acesta nu au fost evidenţiate urme de violenţă. Cercetările sunt continuate iar în funcţie de concluziile medico legale fa fi stabilită cauza morţii.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax