Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cadou de Paşti de la Guvern? Bugetarii şi-ar putea primi salariile pe aprilie, până la sfârşitul lunii

Publicat

Bugetarii vor încasa salariile aferente lunii aprilie, pe care ar fi trebuit să le primească  în perioada 1-10 mai, până la sfârșitul  acestei luni,  deci mai devreme decât ar fi normal. Asta prevede un proiect de ordonanţă de urgenţă aflat, marţi, pe masa Guvernului. 

Informaţia a fost confirmată de premierul Victor Ponta, care a precizat că Guvernul va aproba această ordonanţă care asigură bugetarilor bani pentru cumpărăturile de Paşti, iar „celor mai norocoşi” le asigură şi fonduri pentru deplasări turistice.

Vreau să confirm că Ministerul de Finanţe şi ministrul delegat pentru Buget au găsit soluţia juridică pentru ca salariile bugetarilor, care trebuiau achitate exact în perioada de Paşte, 1-10 mai, să fie achitate până pe 30 aprilie. Sper ca oamenii, în felul acesta, să poată avea resursele necesare pentru cumpărăturile de Paşte şi aceia care sunt mai norocoşi să cheltuie banii în facilităţile turistice. E o categorie redusă, din păcate, raportat la ansamblul populaţiei, însă un sprijin pentru zona de turism este oricând binevenit”, a spus Ponta.

 În urmă cu o lună, Guvernul a decis ca zilele de 2 şi 3 mai 2013 să fie declarate drept zile libere pentru salariaţii din sectorul public, pentru ca ziua de 1 Mai să fie legată de Sărbătoarea de Paşte, din 5 mai.
Sursa: Mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Dionis

    marți, 16.04.2013 at 21:47

    „Cadou de Paşti de la Guvern? Bugetarii şi-ar putea primi salariile pe aprilie, până la sfârşitul lunii

    Bugetarii vor încasa salariile aferente lunii aprilie, în intervalul 5-10 mai, deci mai devreme decât ar fi normal. Asta prevede un proiect de ordonanţă de urgenţă aflat, marţi, pe masa Guvernului.

    Informaţia a fost confirmată de premierul Victor Ponta, care a precizat că Guvernul va aproba această ordonanţă care asigură bugetarilor bani pentru cumpărăturile de Paşti, iar “celor mai norocoşi” le asigură şi fonduri pentru deplasări turistice.

    “Vreau să confirm că Ministerul de Finanţe şi ministrul delegat pentru Buget au găsit soluţia juridică pentru ca salariile bugetarilor, care trebuiau achitate exact în perioada de Paşte, 1-10 mai, să fie achitate până pe 30 aprilie…”
    (copy-paste din textul de mai sus)

    PRIN URMARE, CINE IMI SPUNE CAND SE PRECONIZEAZA SA SE DEA SALARIILE LA BUGETARI? PANA PE 30 APRILIE, IN INTERVALUL 5 – 10 MAI, IN PERIOADA NORMALA 1 – 10 MAI SAU CAND??? DIN PACATE, PRIMA FRAZA DUPA TILTLU, CONTRAZICE ACEL TITLU!!! PUTEM INTELEGE CEVA???

    • moderatorul de serviciu

      marți, 16.04.2013 at 21:54

      Multumim, am corectat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax