Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Cafeneaua culturală aniversară” și „Caravana literară a scriitorilor în școli”, ultimele ediţii din acest an

Publicat

Ultimele ediții din acest an ale proiectelor ,,Cafeneaua culturală aniversară” și ,,Caravana literară a scriitorilor în școli”, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, îl au ca invitat special pe scriitorul și cantautorul Adrian Sărmășan.

Luni, 18 decembrie, începând cu ora 18.00, la sala de festivități a Hotelului Cetate din Alba Iulia va avea loc ultima ediție din acest an a Cafenelei Culturale Aniversare. În cadrul evenimentului vor fi înmânate diplome aniversare personalităților culturale născute în luna decembrie, pentru întreaga activitate și pentru contribuția avută la îmbogățirea patrimoniului cultural al județului Alba. Este vorba despre Ioan Bocșa, Iosif Fiț, Vasile Remete și Angela Târziu. Diplomele vor fi înmânate de reprezentanți ai organizatorilor și administrației locale.

Momentele artistice din cadrul evenimentului vor fi susținute de pianista Diana Dava Barb și de cantautorul Adrian Sărmășan, care va fi prezent la Alba Iulia și la ultima ediție a proiectului ,,Caravana literară a scriitorilor în școală”.

Caravana ajunge în data de 17 decembrie la elevii de la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Alături de Adrian Sărmășan vor mai fi prezenți scriitorii Cornel Nistea, Lucian Dragoș Bogdan, Petre Paul și Daniela Floroian.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax