Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ALBA IULIA: Câine periculos, prins de Poliţia Animalelor pe şoseaua de centură

Publicat

Angajaţii de la Poliţia Animalelor s-au deplasat, marţi, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, pentru a prinde un câine lup, considerat periculos şi care, în ultimele zile, ar fi atacat mai multe persoane. În urma muşcăturilor, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar una dintre acestea a fost internată pentru 10 zile.

În ultima săptămână, mai multe apeluri la 112 au semnalat prezenţa unui câine agresiv în zona şoselei de centură, iar, marţi, Poliţia Animalelor a reuşit să îl identifice. Animalul a fost tranchilizat şi transportat la sediu, unde urmează să fie vaccinat şi ulterior dat spre adopţie. Potrivit declaraţiilor celor de la Poliţia Animalelor, câinele lup va ajunge la o familie care s-a arătat deja interesată să îl adopte. Acesta va fi ţinut câteva zile sub supraveghere medicală, pentru a se stabili cauzele care l-au determinat să devină agresiv.

Dat fiind faptul că este vorba de un câine de rasă, adopţia nu s-a dovedit a fi un proces atât de dificil. Potrivit celor de la Poliţia Animalelor, există încă persoane interesate să adopte animale şi în aceste condiţii este păcat ca acestea să ajungă la Serviciul de ecarisaj. Ceea ce este mai trist însă este faptul că animalele nu ajung în custodia Poliţiei Animalelor decât dacă sunt semnalate incidente, iar foarte mulţi câini ajung să populeze străzile albaiuliene fără să aibă măcar o şansă de ajunge într-o familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax