Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Câini din Alba pierduți în noaptea de Revelion care încă nu au ajuns acasă. Dacă îi vedeți contactați stăpânii pe Facebook

Publicat

A trecut o săptămână de la trecerea dintre ani, de la petrecerea de Revelion, petrecere care pentru patrupezi a fost un adevărat coșmar. 

An de an, câinii sunt cele mai speriate animale în ziua de Revelion. Pocnitorile și artificiile îi sperie groaznic și de cele mai multe ori de frică câinii care sunt ținuți în curte fug, rup gardul, sau chiar în unele cazuri reușesc să îl sară. 

Paginile de Facebook dedicate câinilor pierduți sau găsiți pe stradă în județul Alba sunt pline de anunțuri ale stăpânilor care și-au pierdut prietenii patrupezi.

Pe paginile ”Câini Găsiți-Pierduți ALBA” și pe ”Adopții Câini Pisici Alba Iulia” încă mai există postări ale oamenilor care își caută câinii fugiți de acasă în noptea de Revelion.

Spre exemplu o familie din Oarda de Jos o caută pe RIA, o cățelușă care a fugit la Revelion și încă nu a fost găsită.

O familie din Teiuș caută un Labrador care a fugit din casă, în noaptea de Revelion.

Aky este un câine de talie mică care încă nu a fost găsit de familie, iar cei care îl caută postează pe toate grupurile în speranța ca va fi văzut de cineva.

Bursuc este unul dintre cei mai căutați câini din Alba Iulia care a dispărut de Revelion. Familia a pus afișe peste tot prin zona centru, în speranța că cineva îl va vedea.

De asemenea sunt câini cu zgarzi la gât care se plimbă pe stradă și sunt fotografiați de către oameni, în speranța că cineva îi caută.

Pe lângă cazurile prezentate mai sus de câini pierduți în noaptea de Revelion și care încă nu au fost găsiți, pe cele două pagini de Facebook menționate la începutul textului apar mai multe anunțuri ale stăpânilor care își caută câinii.

Dacă cineva are informații referitoare la un câine care a fost declarat dispărut de către familie, îi poate contacta pe cei în cauză pe Facebook, sau le poate lăsa un comentariu la postările de pe cele două grupuri.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax