Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Călătorii cu autobuzele STP în Alba Iulia, de 1 Decembrie. O zi întreagă, la preţul unui bilet de o oră

Publicat

autobuz

Cetățenii municipiului Alba Iulia și oaspeții care vor vizita orașul cu prilejul Zilei Naționale a României vor putea circula cu autobuzele Societății de Transport Public pe orice traseu, întreaga zi, achitând prețul unui singur bilet care va fi valabil pe tot parcursul zilei de 1 Decembrie.

”Vom asigura autobuze înspre și dinspre cele mai aglomerate zone ale orașului și spre cele mai importante puncte în care se vor desfășura manifestările dedicate Unirii. Garantăm că nimeni nu va trebui să aştepte în frig pentru că vom acorda o atenție specială traseelor care fac legătura dintre zona gării și a autogării şi cea a Platoului Romanilor din Cetate şi a celorlalte locuri de desfăşurare a evenimentelor. Extinderea perioadei de valabilitate a biletului de la o oră la o zi este un cadou pe care dorim să îl facem tuturor celor care doresc să participe cu bucurie la această zi specială”, a spus directorul Societăţii de Transport Public Alba Iulia, Stelian Nicola.

Un bilet costă 1,8 lei și este în mod normal valabil o oră pe toate traseele STP, dar, cu prilejul Sărbătorii tuturor românilor, acest bilet își va prelungi valabilitatea la o zi.

Turiștii care vor veni la Alba Iulia cu prilejul zilei de 1 Decembrie vor avea ocazia să vadă unul sistem de transport public modern, majoritatea autobuzelor deținute de STP fiind mai noi de cinci ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax