Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Călătorii mai ieftine cu trenul. CFR Călători anunţă reduceri de până la 50 la sută, pentru trenurile InterRegio

Publicat

tren calatori CFR Călători anunţă bilete şi abonamente cu până la 50 la sută mai ieftine, pentru trenurile InterRegio.

Astfel, la trenul IR 1546, un bilet de călătorie Cluj – Satu Mare costă 38,70 lei în loc de 66,80 lei, iar la trenul IR 1599, un bilet București – Craiova costă 33,40 lei în loc de 60 lei.

În plus, pe rutele Galaţi – Brăila, Galați – Făurei, București Nord – Galați, Galați – Constanța, Oradea – Satu Mare, Cluj Napoca –  Satu Mare, Oradea – Cluj Napoca, Caracal – Craiova, Brașov – Iași, Suceava – Ilva Mica, Piatra Olt – Craiova, Craiova – București Nord, Cluj Napoca – Beclean pe Someș, Cluj Napoca – Ilva Mică, preţurile biletelor de clasa a 2-a se reduc cu 30% – 50%.

Spre exemplu, la toate trenurile InterRegio care circulă între Galați – Brăila, biletele de călătorie clasa a 2-a costă 9,20 lei în loc de 14,50 lei. La trenurile IR 1531, IR 1532, IR 1533, IR 1534, IR 1535, IR 1536, un bilet de călătorie Oradea – Cluj Napoca este redus cu 30% și costă 32,35 lei, în loc de 44,50 lei.

Totate tarifele menţionate mai sus includ şi tariful de rezervare a locului, de 3,9 lei.

Citește și FOTO-VIDEO: S-a deschis AquaPark Arsenal: Tobogane, piscine, spații de relaxare și adrenalină. PLUS cea mai lungă tiroliană din România

Biletele pot fi cumpărate atât Online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări,  de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR cât și de la distribuitorii autorizați (agenții de turism).

Înainte de efectuarea călătoriei, CFR Călători roagă pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

sursa: cfrcalatori.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax