Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Călătorii mai ieftine cu trenul în 2020. Cât scade prețul biletelor și care sunt noile oferte de weekend

Publicat

tren

CFR Călători ieftineşte biletele cu ponderi între 15% şi 35% în weekend. Noile tarife sunt valabile pe orice rută tur-retur, cu orice tip de tren, la clasa 1 sau clasa a 2-a, vagon clasă sau cuşetă, potrivit unui comunicat al operatorului feroviar.

“Pentru fiecare sfârşit de săptămână, biletul de weekend oferă posibilitatea de a călători cu reduceri de la 15% până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tip de tren, la clasa 1 sau clasa a 2-a (vagon clasă sau cuşetă), în funcţie de numărul weekend-urilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4)”, spun reprezentanţii CFR Călători.

De exemplu, o călătorie între Bucureşti şi Braşov va costa 32,95 lei pe sens, în loc de 48,6 lei, cât ar fi tariful standard la trenul Interregio. Preţul pentru un tren Regio Expres pe această rută va fi 16,6 lei, în loc de 25 lei.

Pe ruta Bucureşti-Predeal, un bilet va costa 27,04 lei pe Interregio şi 12,9 lei la Regio Expres.

Călătorii care pleacă din Braşov spre Miercurea Ciuc vor plăti 20,8 lei la Interregio, iar biletul între Suceava şi Vatra Dornei Băi va costa 23,92 lei, tot cu tren Interregio.

Toate preţurile menţionate includ şi tariful de rezervare a locului, în valoare de 3,90 lei la tren Interregio şi 1 leu la tren Regio Expres. La această ofertă, procurarea tichetului de rezervare a locului la vagoanele de clasa 1 şi a 2-a este opţională.

Achiziţionarea biletului de weekend se poate face numai de la casele de bilete din gări şi de la agenţiile de voiaj CFR.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

surse: Romania24, Agerpres, cfrcalatori.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax