Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Calătoriile în Statele Unite ale Americii, blocate momentan, din motive tehnice. Ambasada nu poate tipări vizele aprobate după 8 iunie

Publicat

us-visa Secția Consulară a Ambasadei Statelor Unite a anunțat, printr-un comunicat de presă, ca în aceste zile nu pot fi tipărite vizele (temporare sau de imigrare) aprobate după data de 8 iunie. De asemenea, Ambasadele și Consulatele SUA nu pot procesa formularele de solicitare a vizelor, completate după data de 9 iunie. Instituția le recomandă tuturor celor care au primit aprobare pentru viză să nu cumpere bilete de avion sau să plăteasca rezervarea la hotel înainte de a primi pașaportul cu viza.

Potrivit comunicatului de presă transmis de Ambasada Statelor Unite, Biroul pentru Afaceri Consulare al Departamentului de Stat se confruntă în prezent cu probleme tehnice la nivel global în procesarea paşapoartelor şi vizelor, indiferent de ţară, categorie de viză sau paşaport.

”La momentul actual, nu putem tipări vize (de imigrare şi temporare) aprobate după data de 8 iunie 2015. Suplimentar, Ambasadele şi Consulatele SUA nu pot procesa formularele DS-160 completate după data de 9 iunie 2015”, transmit reprezentanții ambasadei.

De aseemenea, persoanele care au interviuri programate în perioada 14-20 iunie 2015 trebuie să efectueze o reporgramare, dacă au completat formularul DS-160 după data de 9 iunie 2015. Interviurile pot fi reprogramate urmând instrucţiunile de pe acest site. Solicitanţii de viză care au completat formularul DS-160 înainte de 9 iunie 2015 pot susţine interviul deja programat. Cei care solicită o programare în regim de urgenţă, pot urma instrucţiunile găsite pe acest site.

”Din cauza problemelor tehnice, ne găsim în imposibilitatea de a tipări vize temporare sau de imigrare. Dacă viza v-a fost aprobată, vor fi întârzieri semnificative până când vă vom putea returna paşaportul. Vă recomandăm să NU cumpăraţi bilete de avion sau să plătiţi rezervarea la hotel înainte de a primi paşaportul cu viza. Aceste probleme tehnice afectează toate posturile consulare la nivel global, nu doar România. Lucrăm la rezolvarea acestor probleme” se mai transmite în comunicat.

Ambasada SUA precizează că lucrează intens la remedierea problemelor tehnice și recomandă monitorizarea paginii de internet a instituției, unde sunt oferite informații despre vize.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax