Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Calificativ acordat Universităţii din Alba Iulia de către ARACIS, în urma evaluării instituţionale: „Grad de încredere ridicat pentru perioada 2015-2020”

Publicat

IMG_5373 Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a primit cel mai înalt calificativ acordat de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS). UAB a fost investit cu “grad de încredere ridicat pentru perioada 2015-2020”.

Joi, 7 mai, într-o întâlnire festivă a conducerii și a reprezentanților Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) cu colectivul academic al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, instituția de învățământ superior albaiuliană a primit, în mod oficial, rezultatul evaluării instituționale ARACIS, desfășurate în perioada 12-14 martie 2015.

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a primit cel mai înalt calificativ acordat de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior – „Grad de încredere ridicat pentru perioada 2015-2020”, în urma evaluării calității tuturor activităților instituționale.

Diploma și insignele care certifică obținerea celui mai înalt grad de încredere au fost înmânate de către președintele ARACIS, Prof. univ. dr. Iordan Petrescu, aflat la Alba Iulia, împreună cu numeroși membri ai corpului de evaluatori din întreaga țară.

Aceștia desfășoară, la UAB, dezbateri și instruiri în cadrul proiectului „QUALITAS – Dezvoltarea și consolidarea culturii calității la nivelul sistemului de învățământ superior românesc”.

Din echipa de evaluatori au făcut parte reprezentanți ai unor instituții de învățământ superior din România și din străinătate (cadre universitare și studenți).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax