Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Călin Cristea rămâne la Unirea Alba Iulia. Alți doi fotbaliști de bază și-au prelungit înțelegerile

Publicat

Cei mai experimentați fotbaliști din lotul Unirii Alba Iulia urmează să rămână în angrenajul echipei și pe parcursul stagiunii viitoare.

Este vorba despre Călin Cristea, Răzvan Fetița și Ion Grozav, „coloana vertebrală” a echipei care pare că va rămâne neschimbată în următoarea stagiune.

Răzvan Fetița și Ion Grozav au semnat joi, 6 iulie prelungiri ale înțelegerilor cu formația de pe „Cetate”, potrivit unui anunț publicat pe paginile de socializare ale clubului.

Răzvan Fetița a fost principala „gură de foc” a Unirii Alba Iulia în sezonul precedent, reușind să înscrie 15 goluri.

Ion Grozav s-a alăturat echipei în pauza de iarnă, venind de la Metalurgistul Cugir, integrându-se rapid în dispozitivul defensiv al echipei și punându-și sensibil amprenta pe evoluțiile alb-negrilor în a doua parte a campionatului.

foto: Facebook/ CSM Unirea Alba Iulia

Noutatea zilei este, însă, Călin Cristea.

Președintele secției de fotbal a CSM Unirea Alba Iulia, Mihai Dăscălescu a confirmat faptul că s-a ajuns la un acord și cu experimentatul mijlocaș, căpitanul numărul unu al echipei pe parcursul ultimului sezon.

„Ne-am înțeles și cu Călin, toate detaliile au fost stabilite. Urmează ca în zilele următoare să semnăm contractul” a declarat Mihai Dăscălescu pentru Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax